Shoutbox: [16:10] Bedlam: This website is still an utter shambles after trying umpteen browers etc over he last few weeks. If you actually try using all the facilities search etc you find that out not a couple of clicks here and there. People complained along with me at the start but when two users came on said it was not that bad nobody backed me up such is life! Do you deserve people like me and others wasting time trying to help you all on here? Them that can fix it do so I would say!

The Convict & MC M-Core @ Zoldercore 7 - Harder Louder & Fucking Faster

Hardcore

Toegevoegd door: The-Convict @

Bestandstype: 320 kbit MP3
Lengte: 01:00:50
Gestemd door: LtLGvd HardT3K-Tic The-Convict




jjannuku -
Vet geluid, relaxte beat/tracks, niks op aan te merken MAAR de sound/het geluid is echt waardeloos, zwaar veel geruis en die MC die er dan nog tussendoor mompelt. Het er allemaal niet beter verstaanbaar van wordt.. Zelfs de liveset afgezet heb vanwege de rumoerigheid. Excuses dat ik het zo bot en kut mededeel maar het is echt irritant. Hopelijk je deze liveset nogmaals zou willen opnemen maar dan met helder geluid en die MC mooi op de bank met zijn muil dicht... Wat mij betreft het dan een kei vette liveset is... ik zou het zwaar waarderen/vet vinden.. mzzl groet Janneke  :w00t:
The-Convict -
Ik heb deze mix bij een vriend opgenomen, die moet zijn recorder nog fatsoenlijk afstellen  ;), ik ga deze week een nieuwe mix opnemen( zonder mc), alleen zou het wel een andere worden omdat ik altijd freestyle, ik repeteer mijn setjes nooit, vind ik saai  ;), met het geluid bedoel je de kwaliteit toch? Op mijn soundcloud staat trouwens een andere set zonder mc  ;)
In ieder geval bedankt voor de feedback
Grtz Stefan
jjannuku -
precies dat bedoelde ik idd... er veel geruis klinkt en wat echo. Ik het juist zo jammer vond want inhoudelijk ik zeer enthousiast was over je platenkeuze en algehele liveset. Vandaar ook dat ik eigenlijk met een vooral teleurgesteld gevoel heb gereageerd. Ik goed kan begrijpen dat apparatuur een ruimte met name ook op zolderkamertjes te wensen laten.. gn probleem.. Dat ik je met mijn commentaar eigenlijk meer wilde smeken om in het vervolg vooral zo door te gaan met draaien en ontwikkelen .. en ruisveroorzakende dingen / mensen buiten de deur te laten..
Ik zal eens op soundcloud checken. Belangstellend en vol verwachting ik naar je nieuwe opname uitkijk.. Nogmaals Ik je TOP vind.