Shoutbox: [07:01] TimTim: i do think its worth investing in the website. Although i don't have the neverending time outs you are speaking off. (don't know if there is a difference between lsdb.nl and lsdb.eu)

Nicolas Chevreux @ 10 Years Ad Noiseam

Intelligent Dance Music   Dubstep

Toegevoegd door: eMule @
Laatst gewijzigd door: hardcorerepublic @

Bestandstype: 320 kbit MP3
Lengte: 00:41:10

Meer info
We berichtten er van de week al over. Aanstaande zaterdag 28 mei viert Ad Noiseam haar 10-jarig bestaan, locatie Tivoli de Helling in Utrecht. Niet alleen presenteert Wormskull hun debuutalbum, ook oudgedienden DJ Hidden en Enduser komen een stempel op de avond drukken. De line-up wordt aangevuld met Niveau Zero, Hecq, Funckarma en Mobthrow. Zeker niet de minste line-up dus. Vooral de laatste Mobthrow release was erg overtuigend.

Wat kunnen we verwachten van deze avond? Experimentele dubstep, snoeiharde breakcore en ruisende electronica, met een metal sausje erover heen. Voor wie dat niet genoeg reden is heeft labelbaas Nicolas Chevreux een mix in elkaar gezet die het geheel in 40 minuten de revue laat passeren. Je vind hier dan ook hoofdzakelijk de artiesten in die zaterdagavond in Utrecht te horen zijn.

Gestemd door: eMule PatrickG88 hardcorerepublic EdwinH4L Legolas Xerxes JNKz DelugeOfSound

Tracklist

01. Wormskull - Woody Strode
02. Mobthrow - Rainwol
03. Funckarma - Nays Of Dight
04. Hecq - Sura
05. Niveau Zero & Matta - Venom
06. Wormskull - Do It!
07. Niveau Zero - Gracilicornis
08. End.user - Across
09. End.user - The Cataclyst (DJ Hidden Remix)
10. DJ Hidden - The Dreamer
11. King Cannibal - Murder Us (Dead Fader Remix)