Shoutbox: [19:11] darklime.carnage: Please tune to twitch.tv/seua

DJ Pat B @ Stuiterbeesten #12

Jump   Tek

Toegevoegd door: nichal @
Laatst gewijzigd door: hardcorerepublic @

Bestandstype: 320 kbit MP3
Lengte: 00:30:18

Meer info
Zondag is het dan eindelijk zover. Tijd voor de tweede editie van het Ear Candy Festival. Organisatoren Jerom Bogers en Robin Looy zullen absoluut geen spijt krijgen van hun keuze om Stuiterbeesten een eigen area te gunnen. We gaan het waarmaken met een geweldige line-up. Onze headliner is dan ook niemand minder dan Pat B, in het dagelijks leven bekend als Patrick Burremans. Jullie zagen 'm terug in de trailer, waarvoor wij speciaal uitgenodigd waren bij hem thuis. Ook hebben wij hem mogen interviewen.

Aangezien hij op de grens van Nederland en België woont, gaf deze Nederbelg zich al snel over aan het 'jumpvirus'. Na eerst een aantal keer gedraaid te hebben in cafés en bars werd het in 2005 iets serieuzer toen zijn eerste releases uitkwamen. Wat ooit een droom was, werd pure werkelijkheid. Hij leefde voor zijn muziek en kon eindelijk zijn passie delen met andere mensen over de gehele wereld. Boekingen in Amsterdam, Antwerpen, Parijs en zelfs in Valencia werden de normale gang van zaken bij hem. Waar de mensen ook vandaan kwamen: Patrick wil ze het liefst keihard los zien gaan. Even de zorgen van de volgende dag vergeten en een belevenis van muziek ervaren zoals alleen hij dat ervaart. Klinkt als een kleine jongensdroom die in zijn geval zeker is uitgekomen.

De boekingen bleven binnenstromen. Festivals als Reverze, Decibel en HardBass zijn een kleine greep uit de waslijst aan feesten. Maar of het nu voor een publiek is van 1000 uitzinnige Spanjaarden, 50.000 festivalgangers in Nederland of voor 1 Belg die thuis een podcast van Pat B beluistert, altijd doet hij dit met veel enthousiasme en inzet. Zijn harde werken is dan ook beloond met talloze mixcompilaties, wereldwijde releases en een platencontract bij Sur+, één van de grootste labels binnen de jumpscene.

Na vijf jaar vakmanschap is Pat B nog altijd trouw aan zijn eigen stijl en is hij nog lang niet klaar. In Nederland wordt jump (en french tek) soms nog wel gezien als een lelijk eendje, maar bij onze zuiderburen heeft de commercie gelukkig geen einde gemaakt aan deze muziekstijl. Ook in Nederland zijn er genoeg liefhebbers van Jump en French Tek. Zijn vakmanschap gecombineerd met de variatie die wij willen bieden tijdens Ear Candy Festival, hebben ervoor gezorgd dat PAT B de afsluiter is in de Stuiterbeesten 2.0 Area. Van 22:00 tot 23:00, dus dat mag je absoluut niet missen. Wij zijn dan ook hartstikke blij dat Pat B de twaalfde mix van Stuiterbeesten heeft gemixt. Enjoy it!

Gestemd door: nichal javi_centralero Rapido mike28

Tracklist

01. Pat B & Dany BPM - Hard hittin' Bitches intro
02. Alex Davis - Hardhouz
03. Hupplecuntz & Defiance - All the girls
04. Afrojack & Steve Aoki - No Beef (Dr Phunk remix)
05. M-KO - Funky Melody
06. Pat B - Flash my Zombie Nation
07. Miss Faction - Pump This
08. G-Fresh - Disco shit
09. Kid Rascal - All Shit
10. Pat B - Flash Nation
11. 666 - Alarma (Pat B's Bootleg mix)
12. Transfarmers - Riding with the Beat
13. Steve Aoki Vs Laidback Luke – Turbulence (Demoniak bootleg)
14. Dr. Rude - Acid Rocker
15. Pat B & MC Toxicalz - Like a Machinegun
16. Transfarmers - Ultimate High
17. Ruthless & Vorwerk - I feel like dancing (Pat B Bootleg)