Shoutbox: [14-04] pointlesspoint: Seems like a hack. Can't report that user. Changed my account to https://soundcloud.com/pointlesspointlesspoint for now.

Unrest @ Traxtorm Power

Hardcore

Toegevoegd door: Haardkoor @
Laatst gewijzigd door: HardT3K-Tic @

Bestandstype: 320 kbit MP3
Lengte: 00:49:21

Meer info
mixje met alleen Dj's van Traxtorm Records

heb geprobeerd anders te mixen, heb meer breaks gemixt  :) voor alles een eerste keer

zippy voor stream-->

Gestemd door: Sm0keythebandit Krauser Haardkoor Knomo ACCA flavioHC

Bekijk als platte tekst

Tracklist

1. Tommyknocker - Domination
2. Art of Fighters - God's Fury
3. Alien T - I'll Be Tha Hardest
4. Amnesys - 4D Future
5. DJ Mad Dog & Amnesys - Game Over
6. Meccano Twins - Combustion
7. Tommyknocker - In The Shadow
8. Unexist & Day-Mar - K.O.
9. DJ Mad Dog & Noize Suppressor - Bassdrum Bitch
10. DJ Mad Dog & Anime - Hardcore Machine
11. Art of Fighters - IFTK
12. Alien T - I Am Not Perfect
13. Amnesys - Raw Generation
14. Meccano Twind - Time Has Come
15. Mad Dog & Nosferatu - Lack of Existence
16. Traxtorm Gangstaz Allied - The Hardest (TRSE Creatures Remix)
17. Alien T - Ghetto mentality
18. Satronica ft. Unexist - Fuck The System



Sm0keythebandit -
It's backwards!
Nou is even ontleden dan die mix is zien wat je nu allemaal weer uitgespookt heb
Haardkoor -
Uptempo Madness
Ben niet heel tevreden heb paar keer beetje kut gemixt maar wou eens anders proberen. en meestal een fractie te vroeg of te laat.. valt op zich wel mee maar kan veel beter vind ik
Krauser -
Fuck YOU, THAT'S my name!
05. Mad Dog & Amnesys - Game Over
06. Meccano Twins - Combustion
07. TommyKnocker - In The Shadow

Ik gok dat je Combustion gigantisch down gepitched hebt?
Haardkoor -
Uptempo Madness
nee haha ik pitch nooit naar min hoor  :p
Gewijzigd door Haardkoor op 19-01-2012 14:55
Krauser -
Fuck YOU, THAT'S my name!
Dat betekent dat je alle platen gigantisch heb gepitched (en dat hoor ik nu inderdaad ook). Sneller is lang niet altijd beter vriend, dit klinkt nergens meer naar. Alle platen compleet uit hun verband getrokken door de belachelijke lading pitch. Overgangen zijn ook veel te plots, weinig mixwerk. 'Tis meer de ene fader omhoog en de ander naar beneden dan daadwerkelijk mixen.
Haardkoor -
Uptempo Madness
Zo hard heb ik helemaal niet gepitcht man. en zo lang het klopt en goed klinkt kan dat gwn hoor. er geen enkele plaat die nu niet meer klopt daardoor.. en het is wel gemixt, ik gebruik nooit een intro of outro om in te mixen. zo plots is het helemaal niet als je met break mixt. luister maar een goed. jij mint gwn omdat je mij niet moet en omdat er gepitcht is :s best belachelijk.
Haardkoor -
Uptempo Madness
En omdat ik niet graag elke plaat door elkaar laat lopen is het niet mixen? Haha
stefanFDM -
Hap hap  :)
Haardkoor -
Uptempo Madness
Ja hij doet net of ik er speedcore van gemaakt heb. ik heb minder gepitcht als ander. mixwerk is lang niet slecht en ik ga gwn niet een plaat late doorlopen als ik vind dat het niet nodig is.. Hij mint gwn omdat ik het ben en gepitched is. ik hou niet van nrs standaard mixen en elke plaat door laten lopen of intro te late horen.
Aks het echt slecht was zou ik die min begrijpen en zijn comments maar het is heus niet slecht gemixt nzo
Krauser -
Fuck YOU, THAT'S my name!
Eum waarom vat je dit ineens zo persoonlijk op? Ik ken jou toch helemaal niet, waarom zou ik dan omdat 'jij het bent' een min geven?  :D

Nou, omdat je er om vraagt dus:

On 19-01-2012 16:15:38, Haardkoor wrote:

Zo hard heb ik helemaal niet gepitcht man. en zo lang het klopt en goed klinkt kan dat gwn hoor.


Klopt, maar er moeten grenzen zijn. Je mixt In The Shadow aan Combustion. Die platen liggen al té ver uit elkaar qua BPM om überhaupt lekker aan elkaar te kunnen rijgen. Als je 't per se zo wil horen voor je begrijpt wat ik bedoel: ik vind dat je die plaat, en ALLE andere platen uit je mix overigens ook, veel te veel gepitched hebt. Af en toe een plaat opkrikken is prima, maar deze set begint al op 180/185 BPM of iets dergelijks. Terwijl er platen tussen zitten die vele malen beter tot hun recht komen rond hun oorspronkelijke snelheid van ongeveer 165 BPM.

On 19-01-2012 16:33:58, Haardkoor wrote:

Ja hij doet net of ik er speedcore van gemaakt heb.

Nee, dat maak jij er van  :) Maar zie bovenstaande alinea: een plaat van 165 BPM opkrikken naar 185+ gaat mij persoonlijk al veel te ver.

On 19-01-2012 16:33:58, Haardkoor wrote:ik heb minder gepitcht als ander.


Mooi, want dan wil ik niet weten hoe het voorheen was. Maar alsnog vind ik dit véél te veel pitch voor de meeste platen!

On 19-01-2012 16:15:38, Haardkoor wrote:en het is wel gemixt, ik gebruik nooit een intro of outro om in te mixen. zo plots is het helemaal niet als je met break mixt. luister maar een goed.

Opnieuw maak jij dit er zelf van, want dit beweer ik niet  :) Ik zeg ook niet dat je niet mixt, ik zeg dat je weinig mixt. Twee platen gelijk laten lopen is in principe al mixwerk, maar je doet er verder niets mee. Kijk hoe snel je K.O. er uit het niets ingooit en In The Shadow daardoor maar meteen weghaalt. Daar had je tijdens die overgang nog veel langer mee kunnen spelen. Maar hey, als jij dat niet wil, prima! Dus ook hier benadruk ik het dan maar even zo duidelijk: ik vind dat je mixwerk niet goed is.

On 19-01-2012 16:15:38, Haardkoor wrote:jij mint gwn omdat je mij niet moet

On 19-01-2012 16:33:58, Haardkoor wrote:Hij mint gwn omdat ik het ben


Nou dat zei ik net al, ik heb geen idee wie je bent dus dit is niet waar  :)
On 19-01-2012 16:15:38, Haardkoor wrote: en omdat er gepitcht is :s

On 19-01-2012 16:15:38, Haardkoor wrote: en gepitched is.


Wat een onzin! Ik pitch zelf ook vaak zat platen. Maar ik doe het met mate, jij niet. Verschil in stijl en smaak is dat  ;)
Als jij mijn mening niet kunt respecteren, dat ik jouw manier van zowel mixen als overmatig gebruik van pitch niet tof vind, dan is dat jouw probleem. Jij zet hier je set neer zodat anderen die naar hun mening kunnen beoordelen. Jouw mix komt niet overeen met wat ik een toffe, gave mix vind. Daarom vind ik je mix niet goed en vind ik dat deze mix een - verdient.

On 19-01-2012 16:33:58, Haardkoor wrote:mixwerk is lang niet slecht en ik ga gwn niet een plaat late doorlopen als ik vind dat het niet nodig is..

Wederom, prima! Als dat jouw ding is, lekker doen  :) Dat zeg je later zelf ook:
On 19-01-2012 16:33:48, Haardkoor wrote: ik hou niet van nrs standaard mixen en elke plaat door laten lopen of intro te late horen.

Maar mij spreekt het totaal niet aan. En ik ben een luisteraar van je set en kan je set beoordelen, dat is het hele punt van het + en - systeem op deze website  ;)

On 19-01-2012 16:33:48, Haardkoor wrote:Aks het echt slecht was zou ik die min begrijpen en zijn comments maar het is heus niet slecht gemixt nzo

Hopelijk is 't je nu wél duidelijk dan. Wees gewoon een grote jongen en accepteer dat niet iedereen jouw manier van mixen tof vindt. Natuurlijk zijn er ook mensen die dat wél vinden maar geloof mij, ik denk niet dat ik de enige ben die het (in het geval van deze mix) niks vindt, en zeker niet op deze website  ;)
Gewijzigd door Krauser op 19-01-2012 17:08
Haardkoor -
Uptempo Madness
had het zo dan direct gezegd  ;) ik kan heus commentaar verdragen anders zet ik ze hier niet neer maar jij zei het alsof het 30% opgepitcht is en ik weinig mix dit dat

ik begrijp je wel hoor maar de manier waarop je het zei stoorde me gwn. en ik geef toe er is wat minder mee gespeeld als bij men andere sets maargoed
die pitch ligt je of ligt je niet, ik zal nog wel eens een set maken zonder die (redelijk) hoge pitch  ;)
Gewijzigd door Haardkoor op 19-01-2012 17:12
Knomo -
Why? Because fuck you, thats why
Wat Krauser zegt